„Przygotowanie barbecue wymaga dużej cierpliwości. Mięso należy piec w niskiej temperaturze i dymie, w specjalnym piecu smokerze. Trzeba czuwać przy nim całą noc – pilnować, przekręcać, regularnie dorzucać drewno. W weekendy przygotowuję aż 100 kg upieczonego mięsa, więc jest to wyzwanie. Poświęcenie jednak się opłaca. Raz miałem klienta prosto z Texasu, gdzie znajduje się jedna z najlepszych restauracji barbecue na świecie. Pochwalił nas, ponieważ nie miał pojęcia, że umiemy tutaj przygotowywać tak dobrze doprawione mięso”.
„Dolny Wrzeszcz to bardzo dynamicznie rozwijająca się lokalizacja z przyszłością. Myślę, że za kilka lat będzie bardzo znanym miejscem. Już teraz Wrzeszcz jest wyjątkowy ze względu na różnorodność projektów, które ludzie tutaj realizują, począwszy od tych gastronomicznych, przez ciekawe dizajnerskie sklepy po inne unikatowe miejsca”.
Zadzwoń do nas 58 779 58 58
Napisz na Messengerze kliknij tutaj